Próbavásárló leszek

Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Jelentkezési űrlap


Tudta-e Ön, hogy próbavásárlóként pénzt kereshet azzal, hogy a ClientFirst által kijelölt boltokban és az általa megadott instrukció szerint inkognitóban érdeklődik, vásárol, éttermekben étkezik, igénybe veszi egyes cégek szolgáltatásait? Ha az általunk átadott Értékelőlapot vásárlói tapasztalatai alapján kitölti, mi ezért fizetünk Önnek. Az ily módon közölt vélemények értékesek Megbízóink számára, hiszen ezek alapján fejleszthetik termékeiket és szolgáltatásaikat.

Legyen Ön is próbavásárlónk! Regisztrálás után személyes próbavásárlói fiókjába érkeznek a változatos munkalehetőségek. Saját döntése alapján vehet részt a különböző projektekben. Adatait bizalmasan kezeljük, és nem bocsátjuk harmadik személy rendelkezésére. Adatainak törléséről bármikor rendelkezhet.

Ideális próbavásárlónk:


Kizárólag olyan személyek jelentkezését várjuk próbavásárlónak, akik munkájuk ellenértékéről számlát tudnak benyújtani. Jelentkezési űrlapGyakori kérdések

Mi a próbavásárlás, és mi a célja?

Az erősödő piaci versenyben a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal a vásárlóik (ügyfeleik) elégedettek legyenek, és vásárlási döntéseiknél ismételten az ő termékeiket és szolgáltatásaikat válasszák. Ilyenek pl. áruházláncok, élelmiszeripari- ruházati és más termékeket árusító üzletláncok, drogériák, bankok, éttermek, csomagküldő szolgálatok, autókereskedések, benzinkutak, kölcsönzők, hotelek, utazási irodák, mozik, taxi vállalatok, ügyfélszolgálatok stb. A próbavásárlás lehet egy szolgáltatás igénybe vétele is (pl. pizza rendelés, bankszámlanyitás, szervizszolgáltatás stb.) vagy érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten. A vállalkozások, annak érdekében, hogy ügyfélkapcsolataikat fejlesszék, az ügyfélkezelésük során esetlegesen felmerülő hiányosságaikat kiküszöböljék, próbavásárlói teszteket végeztetnek, melynek célja a vállalkozás tényleges működésének feltérképezése a vásárló szemszögéből.

A ClientFirst Consulting Kft. nem hatóság részére végeztet próbavásárlást, hanem vállalkozások illetve egyéb, nem hatósági szervezetek megbízásából és azok részére.

A próbavásárlással Ön hozzájárul ahhoz, hogy hétköznapi vásárlásaink, ügyintézésünk során kellemesebb, jobb kiszolgálásban legyen részünk, miközben az adott vállalkozás vevőorientált tevékenysége fejlődik.

Hogyan lehet próbavásárlónk?

Jelentkezzen próbavásárlónak a Próbavásárlói jelentkezési lap kitöltésével, majd járjon el az ezt követő e-mailben kapott instrukció szerint.

A Próbavásárlói jelentkezési lap segíti, hogy az egyes tesztekre történő kiválasztásnál minden potenciális próbavásárlónkat elérjük. A Jelentkezési lap kizárólag a ClientFirst próbavásárlói munkára történő kiválasztására készült, azt semmilyen más cégnek, semmilyen célból nem adjuk át. Írásbeli kérésére adatait töröljük a rendszerünkből.

Hogyan kérjük fel Önt a feladatra?

Amennyiben a megbízás jellege (pl. hely, időpont, vásárló típus, szolgáltatás sajátosságai stb.) összhangban vannak az Ön adataival, felkérjük Önt, hogy vegyen részt a próbavásárlói programban. A részvétel önkéntes. Tájékoztatjuk a feladatról, és biztosítjuk a megfelelő felkészítést az Ön számára.

Mekkora egy teszt díjazása?

A feladat a megadott instrukcióknak megfelelő elvégzéséért, és a precízen kitöltött Értékelőlap határidőre történő továbbításáért díjazást fizetünk Önnek. Ennek mértéke függ a feladattól, a megbízó által megfogalmazott követelményektől, a látogatás hosszától.

A próbavásárlói munka érdekes, változatos és tanulságos. Ön megismerheti több nagy vállalkozás ügyfél-kiszolgálási kultúráját, hozzájárulhat annak javításához, és közben számtalan, a magánéletben felhasználható információhoz juthat.

Miért végezzük inkognitóban a próbavásárlást?

A próbavásárlást (angol neve: mystery shopping) nem azért kell titokban elvégezni, mert szabály- vagy törvényellenes, hanem mert a megrendelők azt szeretnék megtudni, hogyan szolgálják ki cégük munkatársai a tényleges vásárlókat, ügyfeleket, érdeklődőket. A próbavásárlások időpontját az érintett részleg munkatársai előzetesen nem tudják, és Önről sem fogják gondolni, hogy próbavásárló. Csak olyan feladatra kérjük fel, és csak olyan területen fog mozogni, ahova bárki beléphet, nyilvános bármely vásárló vagy ügyfél részére (pl. eladótér, ügyfélszolgálati iroda, benzinkút, telefonhívás esetén ügyfélszolgálati telefonszám, stb.).

Kell-e személyes adatait megadnia a próbavásárlás során?

Ritkán előfordul, hogy a teszt ezt megköveteli pl. olyan teszteknél, mint autóvásárlás, ingatlan vétel, befektetés bankokban, ahol a természetes módon is ez történne, hiszen az érintett cég munkatársai az érdeklődés során rögzítik a valós érdeklődő adatait, hogy később döntésével kapcsolatban visszahívhassák.

Cégünk az adott helyszínen dolgozó munkatársaknak (ahol a teszt történt) nem adja meg az Ön személyes adatait, ezért a későbbiekben, mint tényleges érdeklődő vagy vásárló visszatérhet oda. A tesztek egy részénél viszont bekerül az Ön által megadott adat az adott vállalkozás adatbázisába, mint ahogy ez valós helyzetben is megtörténne. Ebben az esetben később visszahívhatják. Ebben az esetben mondhatja, hogy már nem érdekli az ajánlat, mert másként döntött.

Fel kell-e fednie magát a próbavásárlás után a teszt helyszínén?

A tesztek egy nagyon kis hányadában az adott helyszínen a kijelölt munkatársnak utólag el kell mondania, hogy Ön próbavásárlást hajtott végre. Amennyiben ilyen jellegű a feladat, ezt Ön még a tájékoztatás időpontjában megtudja és dönthet a részvételről. Megnyugtatásul: olyan teszttípusnál, ahol ezt kellett a próbavásárlás után tenni, még sohasem volt ebből semmilyen kellemetlensége a próbavásárlóinknak.

Bízunk benne, hogy sikerült néhány jellemző kérdésre válaszolnunk. Amennyiben maradt még Önben nyitott kérdés, ezekre is szívesen válaszolunk az info@clientfirst.hu email címen.

Sok sikert, izgalmas és érdekes próbavásárlást kívánunk!
A ClientFirst Consulting Kft. csapata

Jelentkezési űrlap

Vissza a lap tetejére